Ne flörtölj a animeval szenzor

Beleszerettél az anime hölgybe a falon? Nagyon csinos meg minden? Ő lenne az ideális társad az életben? STOP! Japánok létrehoztak egy szenzort, ami azt hívatott megelőzni, hogy még se szeress bele a plakátcsajba. Ne is fogdosd, mert a szenzor jelezni fog, hogy ez csaj egy álomvilág, érdemes rendes társat keresni. Tokimeki szenzornak hívják, ami angolul a palpation-t jelenti, vagyis tapintás. 

Az egész úgy működik, hogy a szenzort megfogod, baloldalon nézed a kedvenc anime karaktered, aztán jobboldalon egy valódi ember képe látható, azt is 1 percig nézed és végül a számítógép megmondja, hogy kit szeretsz jobban...

rohm-palpitation-sensor.jpg

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Gördeszkázó ló

A kecskejáték után van gördeszkázó ló, Snow Horse, az egész egy viccnek indult, de annyira nagy az érdeklődés, hogy a végén megvalósul:

1465401310287217329.gif

Itt a fejlesztő Twitterje, lehet figyelni a nagy bejelentéseket, további csodálatos animgifeket:

https://twitter.com/kinifi

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

150 év megváltoztatott fotói

Egyelőre nincs sok kép fent, viszont van hozzá történet és a többi fotó amiből összerakták, érdemes megnézni, hogyan tudják manipulálni a hangulatunkat, véleményünket, nagyon dolgoznak a szerkesztők, olykor egészen jó munkát végeznek:

topgun.jpg

http://www.alteredimagesbdc.org

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Mennyire egészséges a fogkrémed?

742c2c25-c185-43dd-843e-6266015a81e1.jpg

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Mobil vs. WC (ja és az igazság)

mobil.png

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Instagram fotók mögötti igazságok

Vajon mennyire igazak ezek a képek? Vajon hány százaléka csal a fotóknak? Vajon jobb lesz most ezektől a hazugságoktól? Vajon ez a szép új világ? 

instagram-lie-photos-crop-slowlife-chompoo-baritone-1.jpg

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Álcázd a drónt

ostrich-670x350.jpg

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Mona Lisa szögekből!

#VIRALKB Eso es talento

Posted by Ke Buena México on Sunday, September 6, 2015
Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Miben különbözik a másolat az eredetitől?

Szinte nem is látszik a különbség, de tényleg, nagyon meg kell nézni, hogy lássuk, egyébként van amikor jobb a másolat mint az eredeti, nézzétek meg a negyedik képet, ott például a másolat hosszabb usb csatlakozója szerintem kellemesebb mint az eredeti.

Amit hiányolok a belső, igazán szétszedhettek volna egy-két töltőt, hogy végre lássuk nem a design különbségek a fontosak, hanem ami belül van, ugyanis lehet egy két kondenzátorral kevesebb, egy két olcsóbb alkatrész és a 200-300 ezres telefonodnak kinyírod az akksiját, mert spóroltál 1-2 ezer forintot a töltőn...

11987208_1102425703101203_5086781377154757442_n.jpg

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

14 csodás találmány...

Ami nem biztos, hogy megkönnyíti az életed:

Átlátszó kenyérpirító, ami azért jó, mert látható, hogy mennyire van megpírulva a kenyér, nem kell találgatni, akkor veszed ki, amikor Neked jó!

image-jp7jtxio.png

Hacker-biztos pendrive, csak a kulcsot ne hagyd el! Szép ajándék lesz Karácsonyra!

image-xxeicrnw.png

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

No login for iPhone :)

HAHAHAHA

Posted by 3dfirstaid visual architecture on Thursday, September 10, 2015
Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Adblocker: kezdődik a háború

Aki adblockert használt, eddig semmi bántódása nem esett, csak némi lelki ráhatás volt, magyarán ne használj adblockert mert tönkre megyünk... viszont most a Google is beszállt ebbe a háborúba, aki adblockert használ és közben youtube-ot néz, az nem tudja a videók előtt megszakítani a reklámot.

Ha valakinek nincs meg, az adblocker egy olyan böngésző bővítmény, ami letiltja a reklámokat a weboldalakon és meg sem jelennek, ha akarod még számolja is hol jársz, nálam 60 ezernél jár... :)

Nem gondoltam volna, hogy pont a Google fog fellépni ez ellen, de ez mondjuk természetes, hiszen a profitja nagy részét a reklámokból szedi össze. 

Geek

adblock_plus_2014_logo_svg.png

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Király, állások!

II. Erzsébet rekorder Királynő, ma dönti meg az "uralkodási rekordot", vagyis ma lesz leghosszabb ideig hatalmon, gratulálok és jó egészséget kívánok neki, 89 évesen ez szép!

Akarsz dolgozni egy menő helyen?

article-2472989-18eef4a000000578-711_964x639.jpg

Egészen kellemes pénzért?

35-40 ezer font?

Szereted a közösségi oldalakat?

Ha mindegyikre igen a válasz akkor jelentkezz Királyi Digitális Marketingesnek!

Igen a Királynő keres egy csomó állást, egészen érdekesek is vannak közte:

Marketing manager

Digital marketing manager

mondjuk a housekeeper nem feltétlenül kihívás, de egy digital marketing manager nem is rossz, nézzük mit is kell csinálni, social mediaban kell otthon lenni, e-kommunikációt fejleszteni, hirdetni a Royal Collection-t, ezenkívül a királyi palotákba történő bejutási lehetőségeket eljuttatni az érdeklődőknek, marketing stratégia gyártásában részt kell venni és követni kell a legújabb digitális trendeket. Egyébként a budzsé amivel dolgozni kell 100 ezer font.

Nem is hangzik olyan rosszul, de a fizetés? 35-40 ezer font évente, vagyis havonta majd 3 ezer font, itthonról nézve ez 1,2 millió Ft, nem olyan rossz. Persze van még mindenféle hozzájárulás is, 33 nap szabadság, ebéd, 15%-os nyugdíjjárulék.

Mi kell hozzá? Gyakorlatilag semmi, nincsen konkrét elképzelés, bárki lehet Királyi Digitális Marketinges, alapvetően inkább skilleket fogalmaznak meg, mint az analitikus gondolkodás, vagy a fogyasztó-központúság. 

Na jelentkezzünk? :)

Ha megnézzük, ez a legjobban fizetett állás, még egy "security officer" sem keres ennyit, a sima marketing managernél is ugyanolyanok a feltételek, ott talán még inkább a művészeti irányt erősítik.

Királyi Állásportál

butler23apr14-471954.jpg

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Amikor nincs kéznél a megfelelő csatlakozó...

11953034_10153968559011840_4369618110466617228_n.png

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Hogyan vásároljak Bitcoint?

Alapvetően kettő módszer van bitcoin vásárlásra:

 1. Biztonságos, amikor kinézel valamilyen Bitcoinnal foglalkozó oldalt például a Coinbase, regisztrálsz és már vehetsz is bitcoint, ezeknek az oldalaknak az az előnye, hogy nagyszámú felhasználó van és így a biztonság is garantált.
 2. Nem biztonságos, amikor leereszkedsz a net sötét bugyraiba és kártyával veszed, azért mondom, hogy nem biztonságos, mert meg kell adnod a kártyád adatait, na ez egy olyan hálózaton mint a Tor, elég necces, elvégre azért hozták létre az egész hálózatot, hogy ne lehessen visszakeresni semmit. Vagyis megadtad a kártyád számát és ennyi volt, viszik a pénzed, reklamálhatsz a bankban de ez cécó. 

Mi kell ahhoz, hogy vásárolni lehessen bitcoint? 

 1. Regisztráció, mondjuk a Coinbase oldalon, a szokásos adatokat kell megadni, név, cím, telefonszám, érdemes a valódi adatokat megadni mert ezek az oldalak kérni fogják azt, hogy igazold magad.
 2. Általában valami okmánnyal kell igazolni, útlevél, személyi vagy egyéb arcképes igazolvány.
 3. Vissza kell jelezni a regisztrációs emailt.

Ennyi, továbbá kérnek némi depositot, vagyis a bankszámládról utalj valamennyit, hogy igazold magad ezzel is, ez a pénz nem veszett el, felhasználhatod Bitcoin vásárlásra azonnal, érdemes kis összeggel indítani, pár euróval. 

Hogyan tudok vásárolni Bitcoint?

 1. Átutalással, SWIFT stb, figyelj a közleményben található azonosítóra!
 2. Bankkártyás vásárlással, ezt csakis nagyobb weboldalon tedd meg és lehetőleg ne a web sötét bugyraiban.
 3. Paypal, na ez nem megy.... azért nem, mert aki nem tudja a Paypal később adja oda a pénzt, ezért ha ma veszel valamit, akkor 30 nap múlva kapja meg a pénzt az eladó.
 4. Személyesen is tudsz Bitcoint venni, például az Anker Klubban.

Figyelj arra, hogy a nemzetközi átutalásnál, pl. ha a Coinbase-nek utalsz eurót, az 1 napot vesz igénybe, itt nincs "azonnali átutalás", továbbá a bankod az eurót nem biztos, hogy jó árfolyamon váltja, ezért ha sokat bitcoinozol, érdemes eurós számlát nyitni és arról utalgatni. 

Azért ajánlom mindenkinek a Coinbase-t mert van mobilalkalmazása, nem kell állandóan webezni, ott az alkalmazás, gyorsabb és egyszerűbb.

Mire kell még figyelni ha bitcoinozol?

 1. Kapcsolj be valami biztonsági megoldást, például a Gmailnél már megszokott SMS-es azonosítást, tehát ha valaki megtudja a jelszavad, attól még nem tud belépni, mert kapsz egy azonosítót SMS-ben és csak akkor léphetsz be, ha azt is beírod a jelszó mellé. Coinbase-nél van two way authentication.
 2. Rendes jelszót használj, ne egy jelszó1234-et mert itt a pénzedről van szó, mondjuk ez érvényes az internetes bankodra is, remélhetőleg ott keményebb jelszót használsz, kisbetű, nagybetű, szám és hosszabb mint 6 karakter.
 3. Változik a bitcoin árfolyama, most a cikk írása idején lement némileg és vissza is ment, szóval már 5 eurónak megfelelő bitcoinnál is érezhető az ingadozás, eurónál is meg van, nem egyedi jelenség, hogy változik az árfolyam.

Hogyan kapod vissza a pénzed?

 1. Withdraw-ot megnyomod és visszautalják
 2. Ne várd, hogy azonnal megjelenik a bankszámládon a pénz, mert ezek külföldi átutalások, ami minimum 1 nap.

Most már csak az a kérdés, mit tudsz kezdeni a bitcoinnal?

Vásárolni, mint bármely más pénzzel!

bitcoin.png

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Fizessem meg a nevet?

Sokakban felmerül a kérdés, most miért fizessek meg egy "márkás" laptopot, amikor ott csak a névért kell fizetni. Az ilyen mítoszokat akarom megcáfolni most, mert a minap egy egészen jó noname laptop és wifi páros miatt hívott egy ismerősöm, hogy segítsek. A laptop amúgy win 8.1-et futtat, winchester mellett egészen kellemes sebessége volt, mondom ezt én akinek az összes gépében SSD van...

Elég sokat szenvedtem és a lényeg az, hogy NINCS benne WPA2, vagyis kihagyták a chipet, csak WPA van benne, de mire rájöttem, hogy ez a gond, addigra eltelt némi idő és anyázás. Szóval EZÉRT érdemes neves laptopot venni, mert lehet, hogy 10-20 ezerrel drágább, de valójában nem hagynak ki ilyen 1-2 dolláros chipet belőle, mert abban a tételben amennyiért egy Lenovo veszi (ha nem maga gyártja....), abban a tételben egy ilyen kódoláshoz illeszkedő chip nem kerül többe mint 1-2 dollár.

Szóval olcsó húsnak híg a leve, tartja a közmondás és igaz is, ezért kell venni normális laptopot, hogy ne érjenek ilyen meglepetések. 

Wikipedia szerint 2005 körül terjedt el a chip és ezt írja "Így 2006. március 13-ától kezdődően gyártott minden vezetéknélküli eszköz kötelezően a WPA2 szabvány szerint készült, tehát „Wi-Fi”-jelöléssel ellátott." ami NEM igaz, mert nem működött WPA2-vel a laptop, tehát kihagyták belőle. A noname laptopok (és gépek, vagy bármi elektronikai cuccok) sajnos ezzel tudnak versenyezni, sok-sok 1-2 dolláros dolog van kihagyva és máris nagyobb a profit, de a laptop sem drágább, vagyis "versenyképesebb" az ár.

Ugyanez igaz a tabletre, asztali gépre és mindenre, sosem tudhatod mi maradt ki....

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

PROJEKT GUMIKACSA

Kedves Barátaink,

Elnézést kérünk, hogy a héten nem adtunk hírt magunkról, de a vihart követően csak mostanra tértünk magunkhoz és végeztük el a közvetlen veszély elhárítását.

Sajnos úgy tűnik a kár jelentős, az eszközparkunk egy része elázott és így átmenetileg vagy végleg használhatatlanná vált, alapanyagok és helyiségek váltak a víz áldozatává.

A FabLab Budapest nyitott innovációs közösségi műhely most a Ti, a közösség segítségét kéri ahhoz, hogy helyrehozzuk a károkat és újranyithassunk. Szeretnénk mihamarabb visszatérni az innovációs és kreatívipari körforgásba.

Az elmúlt két napban sokan aggódtatok értünk és kérdeztétek mire lenne szükségünk, hogyan tudnátok segíteni. Arra szeretnénk Bennetek kérni, hogy előlegezzétek meg nekünk a bizalmat és segítsetek talpra állni, azzal, hogy szolgáltatásainkra előre váltotok bérletet, melyet újranyitást követően tudtok felhasználni.

A bérletről bővebben:

A bérlet díja 10.000 Ft + ÁFA, melyet számla ellenében, átutalással tudtok megvásárolni. Felhasználható 2015.12.31-ig a Fablab Budapest által nyújtott bármely szolgáltatásra. Ez az összeg közel 50 perc lézervágásnak, vagy 5 óra 3D nyomtatásnak feleltethető meg.

Aki bérletvásárlással, vagy egyéb felajánlással szeretne segíteni bennünket, írjon a hello@fablabbudapest.com email címre, Gumikacsa megjelöléssel. A levélbe írjátok be a neveteket, lakcímeteket és az adóazonosító jeleteket; cégek esetén a cégnév, székhely és adószám megadása szükséges, ahhoz hogy ki tudjuk állítani a számlát. Ezt válaszlevelünkben fogjuk megküldeni Nektek.

Amint sikerül újra megnyitni, óriási bulival szeretnénk kedveskedni Nektek! A bérletvásárlók közül kisorsoljuk azt a szerencsés nyertest is, aki hazaviheti kabalaállatunk 3D nyomtatott mását.

A felújítással és működéssel kapcsolatos fejleményekről folyamatosan értesítünk Benneteket, kövessétek továbbra is Facebook oldalunkat!

Támogatásotokat és türelmeteket előre is nagyon köszönjük!

A Fablab Budapest csapata

11923279_799176893534947_4075578083875842329_o.jpg

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

MIHEZ HASZNÁLHATOM POWER BANK KÉSZÜLÉKEMET?

Tényleg azt hitted, hogy a vésztöltőddel csak a mobilodat tudod feltölteni? Nagy tévedés. A Power Banknak nevezett kütyük hordozható külső akkumlátorok, melyek lemerült mobiltelefonok, tabletek és egyéb mobil eszközök újratöltésére készültek. Összegyűjtöttünk 5 eszközt, amit könnyedén tölthetsz power banked segítségével.

Mobil a zsebben, tablet és vésztöltő a hátizsákban, nemsokára indulhat a társaság. Jó, hogy megvetted a power banket, nem kell minden nap dugaljzatra vadászni, ráadásul most már a tabletet is van értelme magaddal hozni, hogy elteljen valahogy az a vonat -vagy autóút.

Sokan itt befejezettnek is tekintik a power bankek munkáját, hiszen mi másra is lehetne használni egy ilyen holmit? Nos, az USB-kütyük korában elég sokmindenre. Ezekből gyűjtöttünk össze egy útravalót.


USB elemlámpa

Ha az ember egy napnál több időre mozdul ki otthonról, mindig jól jön egy fényforrás. De minek cipeljen magával külön elemeket, ha vele van egy tíz amperórás akkumulátor? Emellett ma már rengeteg USB-ről tölthető elemlámpa kapható, így a beszerzés nem, legfeljebb a választás okozhat némi gondot.

proda.jpg

USB ceruzaelem

Sok eszköz még mindig a múlt század technológiáját használja. Ha ez az egyetlen hibája a kütyünknek, akkor ne a berendezést cseréljük le, hanem az elemet. Ma már kaphatók USB-ről tölthető ceruzaelemek - ezekkel és a vésztöltőnkkel felfegyverkezve nincs az a hosszú hétvége, amin ne tudnánk végig használni mondjuk egy régebbi fényképezőgépet.

usb-elem-akkumulator-proda.png

USB masszázslabda

Egy többórás autó -vagy vonatút bárki hátát megviseli, és ha a saját ágyunktól messze hajtjuk álomra a fejünket, akkor másnap nyaktájékon előfordulhatnak problémák. Ha pedig senkit nem tudunk rávenni a társaságból, hogy átgyúrja a sajgó testrészt, akkor jól jön egy erre kitalált céleszköz. Persze már ebből is van USB-ről tölthető típus, így a power bank segítségével kisimultabban indulhatunk neki a napnak.

 

USB italhűtő

Forró nyári napon meleg italt kortyolgatni felér az önkínzással, de sokszor nincs más. A jégakku garantáltan felmelegszik az első nap, azután pedig már csak felesleges ballaszt, hideg sör vagy üdítő pedig nincs minden sarkon. Erre a ploblémára kínálnak megoldást az elektromos italhűtők, amikből - természetesen - létezik USB-s változat is. Ha utazásra szánunk egy ilyet, akkor érdemes egy teljesen zárt verziót választani és fontos, hogy ne várjunk csodát egy ilyen kütyütől. A legtöbb ilyen eszköz egy 0,33 literes üdítősdobozra lett kitalálva. Ezt sem hűti ugyan jéghidegre, de hidegen tartja - és sok esetben ez is életmentő lehet.

proda-.jpg

USB ventilátor

Amíg az ember úton van, addig mindenhol működik - ha jobb nem is -  a szovjet légkondi. Baj csak akkor van, ha huzamosabb ideig helyhez van kötve valaki, mert akkor egy nyári kánikulában az árnyék és a védőital sem biztos, hogy a kívánt komfortérzetet nyújtja. Ilyenkor jön jól egy apró ventilátor, ami elzümmög a puszta közepén is, és ha kell, órákon át vidáman görgeti az arcunkon a verejtékcseppeket. Ezer és egy USB-re csatlakoztatható változat van, válasszuk ki a Nekünk megfelelőt.

proda--.jpg

Létezett valaha egy érdekes áramforrás. Méretre nem sokkal volt kisebb a mai power bankeknél, nagyjából ugyanakkora feszültséget adott le, de nem volt tölthető. Hja, és a kapacitása a töredéke volt a ma ismert vésztöltőkének. Zsebtelepnek hívták. Akkoriban rengeteg “mobil” eszköz gyári áramforrása volt, és rengeteg barkács használta valamelyik projektjéhez.

Úgy tűnik, a zsebtelep, más formában ugyan, de visszatért. A fenti válogatás csak pár kiragadott példa abból, hogy még mi mindenre lehet használni a power bankeket, és a barkácsoló kedvűeket még meg sem szólítottuk. Ráadásul még bőven van ezen a téren megvalósításra váró ötlet, így a kifejezetten power bankekkel használható eszközök választéka minden bizonnyal bővülni fog a jövőben. Ennek ismeretében mostanra csak egy kérdésünk maradt: idén ugye nem felejted el berakni a hátizsákodba a vésztöltődet?

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

re: Magyarország 600 milliót fizetett a világ legostobább hekkereinek

Ezzel az egésszel tudjátok mi a baj? Szerintem nem is az ami kiderült, az a baj ami nem derült ki:

 • Ha nem "profi" hekkerek tolták fel őket, akkor bizony a profi "katonai" hekkerek már rég megszerezték azt a 400GB információt, szerintem ez a 400GB információ már a múlt, a fele nem igaz, csak a médiának kell csámcsogni, ha meg valódi IP címek, jelszavak vannak benne, akkor úgy kell nekik....
 • Ha ennyire letojták a Hacking Team tagjai a biztonságot, mi van ha a profi hackerek már rég feltörték az olasz programot és trójait raktak a kémprogramba, amit a titkosszolgálatok megvettek?
 • Ha a program kommunikált haza, akkor vajon az olaszok kémkedtek a kémeknél és annak mi a következménye, milyen titkok kerültek ki itthonról? Ezek után miért is fizettük tovább az olaszokat? 
 • Egy twitter fiók a bizonyíték? Bocsánat de a Twitter (és a többi nagy cég, lásd Facebook) hivatalos felkérésre elmond mindent a hatóságoknak, utána kellene menni?! Ha nem mennek utána (nyilvánosan), akkor az egész valamelyik amerikai titkosszolgálat műve és minden meg volt előre tervezve, ez is ami történik.
 • A torrentet is fel kellett tölteni először valakinek és ha minden igaz akkor nem Tor-ra rakták fel, szóval akkor miért is nem lehet annak is utána menni? Lásd előző pont vége.

Ez már tényleg csak kukacoskodás, de:

 • Minek kell mindkettő magyar titkosszolgálatnak ugyanazt a programot megvenni? Nem lenne olcsóbb ha a Miniszterelnökség venné meg és használja az a titkosszolga amelyik akarja? Ez pazarlás, vajon hány ilyen program van még, amiért duplán fizetünk azért mert a titkosszolgálatok sem bíznak egymásban, vagy nem is érdekli őket, hogy mennyi adóforintot költenek el feleslegesen?!

Az már csak elméleti kérdés, hogy miért kell a titkosszolgálatoknak megvenni ilyesmit? Vajon 300 millió forintból nem futotta volna rendes hackerekre akik szoftver nélkül belépnek bárhova és bármit elvisznek? De tényleg megválaszolhatná valaki ezt a kérdést, annyira érdekel, hogy akkor most a titkosszolgálat miért függ a külföldi erőforrásoktól? Rendben, kicsik vagyunk de ha adunk a hackereknek 2 millió Ft-os fizetést havonta, akkor a majd 2 millió euroból mennyi hackert lehetne fizetni? 25-öt legalább és nem érdekel az sem, hogy van állami bértábla, akkor ki kell külső cégbe szervezni, biztos lenne bár hacker aki hatósági igazolvánnyal akarna hackerkedni és kiélhetné a vágyait, hogy ül a BMW-ben, kap havi 2 milliót és "bármit" megtehet... 

Itt az Index poszt is, ha nem tudnál miről beszéltem az előbb.

go-home-nsa.jpg

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

A sötét oldal is szelfizik

facebook_1436290074063.jpg

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!

Egy kocka kalandjai. Megosztani valód van? Írj emailt, küldj érdekes dolgokat, spamet is várunk! :) email: kockablog@gmail.com

Proda

Címkék

101 (17) 3d (5) 7 (5) 8 (11) 8.1 (5) adatvédelem (9) adobe (10) adóbevallás (5) adsense (31) adwords (11) akkumulátor (5) alkalmazás (54) amazon (16) analytics (13) android (95) apeh (14) app (15) apple (56) asus (6) baja ferenc (17) bank (16) bankkártya (5) billentyűzet (8) bithumen (5) biztonság (22) blackberry (6) blog (23) bloghu (8) böngésző (20) brand (8) captcha (10) chat (6) chrome (47) cib (8) css (5) dell (5) design (10) digg (5) digitális (5) divat (15) docs (26) domain (26) doodle (5) dr dedinszky ferenc (5) ebay (35) elektronikus ügyintézés (6) elnökválasztás (11) email (16) ennyike (16) érdekesség (178) excel (6) e kormányzat (10) facebook (126) fényképezés (6) firefox (20) flash (7) flickr (19) fotó (5) freemail (12) galaxy (32) geek (44) gmail (89) goldenblog (5) Google (10) google (629) google apps (5) google maps (7) grafika (7) hack (17) hacker (8) halloween (5) hálózat (6) hardver (5) hardware (11) hasznos (6) hiba (10) hitelkártya (5) hogyan (26) hotmail (6) howto (6) hp (6) htc (10) humor (148) ibm (16) igoogle (6) index (5) index.hu (7) infografika (16) informatika (7) ingyen (12) instagram (12) internet (256) ios (5) ipad (30) iphone (65) iphone 4 (5) iwiw (21) japán (6) játék (43) java (6) jelszó (7) kacat (8) kép (19) keresés (12) kereső (40) kickstarter (7) kindle (6) kocka (15) könyv (8) könyvolvasó (7) kopint datorg (8) kormányzat (5) kormányzati portál (32) közösségi (9) közösségi háló (7) központi rendszer (9) labs (5) laptop (11) lhc (5) like (5) link (159) linux (41) logo (8) loolek (96) lumia (8) mac (7) magyar (19) magyarország (14) magyarország.hu (39) magyarorszag.hu (14) mail (5) mailbox (8) mailbox.hu (5) maps (121) marketing (26) máv (7) microsoft (126) mini (5) mobil (57) mobile (6) mobilinternet (7) motorola (5) mozi (5) msn (8) múlt (9) myspace (19) mysql (7) nasa (6) nemzeti digitális közmű (10) network (6) nexus (13) nokia (18) Nokia (6) office (10) offline (5) okostelefon (11) olimpia (10) olvasói levél (5) opensocial (7) opera (13) otp (5) paypal (17) pdf (6) photoshop (13) php (5) play (7) plus (6) politika (7) posta (6) programozás (13) reader (13) reklám (37) retro (13) router (8) röviden (6) rss (8) rtl klub (5) sablon (5) sajtóközlemény (23) samsung (54) Samsung (12) SAP (12) search (10) selfie (8) skype (6) sms (14) social (8) sony (8) spam (35) statisztika (71) steindani (88) steve (6) streetview (57) support (5) surface (7) számítógép (7) szavazás (10) szelfi (7) t-mobile (5) tab (6) tablet (25) tárhely (7) telefon (34) telenor (13) Telenor (5) térkép (5) teszt (37) tok (7) töltő (5) torrent (18) touch (5) translate (6) tűzfal (7) tv2 (8) twitter (53) t mobile (16) ügyfélkapu (63) ügyfélkapu 2 (23) vélemény (89) vicc (15) video (9) videó (30) világválság (8) vírus (9) vista (7) vodafone (12) wave (5) web (13) webmasters (5) weboldal (5) wifi (10) wikipedia (11) win8 (11) windows (52) wordpress (7) yahoo (63) youtube (52) zene (20)

Stat

 Google PageRank module - CamelPark SEO centrum

Címke feed